Here we go.

Strakke websites of opvallende campagnes,  branding of animaties, online of social media; we vinden het maar wat gaaf om mooie dingen te maken die effect hebben.

Over ons.

Begonnen in 1994 in een kleine kamer met grote dromen. Hard werken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Inmiddels zijn we al weer meer dan 25 jaar verder. We beschikken nog steeds over de energie en eagerness van destijds, alleen nu met de professionaliteit van een fijn kantoorpand en een team that makes the dream!

Onze service
Bij IDV maken wij ambitieuze merken zichtbaar met frisse creativiteit, design en de kansen die technologie biedt. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en werken elke dag met liefde, lef en een gezonde dosis humor aan mooie verhalen en merken.

Wat we doen?
On- en offline diensten in branding, webdesign, (online)  marketing en social media.

Waarom we doen wat we doen?
Wij worden blij als we samen met onze klanten succes hebben en groei realiseren. We geloven in een samenwerking die een plus toevoegt aan de dagelijkse business en willen dat doen vanuit een integere, klantvriendelijke en professionele grondhouding.

Onze kernwaarden:
Creativiteit / Energiek / Veelzijdigheid / Betrouwbaarheid

Onze tarieven
Bij IDV werken we met 1 uurtarief en dus niet voor elke discipline een ander tarief. Dat is wel zo helder en eerlijk. We zijn geen groot bureau en daarom kunnen we onze prijzen laag houden. Je betaalt alleen voor wat je krijgt. En hoe meer je doet, hoe lager ons uurtarief. Tenslotte moet ons werk jou geld opleveren tegen niet al te veel kosten.

Benieuwd naar onze tarieven?
Drop je gegevens hieronder en we nemen contact met je op.

Al vele mooie projecten mogen maken met o.a.:

Samen succes

One stop.

Wij zijn hét full service reclamebureau voor branding, marketing en communicatie uit de Zaanstreek. Van positionering tot strategie, van concept tot content. Met frisse creativiteit, design en de kansen die technologie biedt. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en werken elke dag met liefde, lef en een gezonde dosis humor aan mooie verhalen en merken.

Een goed idee start bij IDV

Alles begint met een goed idee. Maar om tot dat idee te komen, gaan we eerst het gesprek aan met elkaar.

Open, eerlijk en waar nodig kritisch. Want we willen snappen wat jij en jouw organisatie doet. Zo kunnen we namelijk een goede positionering bepalen. 

Onze diensten:
strategie / herpositionering / conceptontwikkeling

Passende vorm en uitstraling
Het idee is geboren! Nu moet het een ‘smoel’ krijgen, identiteit ontwikkelen en herkenbaar worden. Daarvoor is het nodig dat in deze fase alle onderdelen die communiceren een passende vorm en uitstraling krijgen. Deze leggen we vast in een brandmanual zodat uniformiteit gewaarborgd is.

Onze diensten:
logo / huisstijl / fotografie / copywriting / video / bedrijfskleding / signing / autobelettering / verpakkingen /etc.

Online marketing & promotie
Je wilt dat je online converteert, van een klik een klant maakt, dat je op de socials zichtbaar bent en vertrouwen opbouwt en dat je website of shop omzet verhogend werkt. Als je huisstijl staat als een huis, online alles klopt en de boodschap volledig helder is, kunnen we gaan zorgen voor promotie. 

Diensten:
websites en webshops / SEO / SEA / social media / vlogs / animaties / video / interactieve publicaties / campagnes / folders en flyers / brochures en magazines / advertenties / infographics / jaarverslagen / promotie artikelen / POS materialen / packaging.

niet zomaar een bureau.

flag

Creatie is een middel, geen doel op zich. Wij willen het verschil voor onze klanten realiseren. Want uiteindelijk draait het allemaal om het onderscheidend vermogen van jouw organisatie en je merk. Wij zijn sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een bureau dat een compleet pakket diensten biedt; van webdesign & development, video’s en animaties tot online marketing en grafische vormgeving.

Interesse in een uur gratis advies?

We maken graag een afspraak, zodat we ons uur maximaal kunnen benutten. Het kan uiteraard bij ons op kantoor, maar we komen nog liever op locatie langs. Dat geeft ons namelijk direct een beeld van het bedrijf, product of organisatie.